Correduría de Seguros Miguel Peris

A Correduría de Seguros Miguel Peris som un equip de professionals expert en la mediació d'assegurances i compromesos amb els nostres clients amb una experiència de més de 15 anys.

Proporcionem assessorament i atenció personalitzada mitjançant l'estudi i anàlisi exhaustiva del risc a assegurar, recomanant als nostres clients les millors opcions, dins d'una àmplia gamma d'assegurances per a particulars, autònoms i empreses, de les principals i més solvents companyies d'assegurances amb les quals col·laborem.

Davant l'ocurrència de qualsevol sinistre acompanyem els nostres clients en tot moment, per aconseguir la resolució més ràpida i favorable, buscant la seva màxima satisfacció i defensa dels seus interessos, que són la nostra principal prioritat.

Ofertes de treball relacionades

Administratiu/a en l'àrea de servici de prestacions al client

Desitges créixer en una companyia en expansió, col·laborant amb marques i empreses d'al...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Correduría de Seguros Miguel Peris i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV